Închiriere de mașini Nouakchott

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Nouakchott Închiriere de mașini

Închirieri auto în Nouakchott Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Nouakchott, Mauritania

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Nouakchott, Mauritania. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Nouakchott, Mauritania.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Nouakchott Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Nouakchott, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Nouakchott Mauritania Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Nouakchott - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
  • Aeroportul - Nouakchott Închiriere De Mașini [NKC]
  • Nouakchott - Aeroport - St Sofer Închiriere De Mașini [NKC]
Oraș
  • Nouakchott - Marhaba - St Sofer Închiriere De Mașini
  • Nouakchott - Închiriere De Mașini

Nouakchott Închirieri mașini și informații de călătorie

Există scaune / boostere pentru copii / copii disponibile pentru copilul (copiii) meu?
La rezervarea dvs. se poate adăuga un scaun pentru copii / copil pentru a vă asigura protecția maximă a copiilorVerificați termenii de închiriere detaliați cât este taxa suplimentară pentru aceasta.

Nu se percepe nici o taxă de card pentru anulare în Nouakchott
Puteți anula rezervarea până la 7 zile după ce ați rezervat-o. Dacă închirierea dvs. începe în mai puțin de 7 zile, puteți anula gratuit până la 48 de ore înainte de începerea închirierii.Nu percepem nici un card de credit sau taxe de rezervare.

Unde să vă parcați mașina închiriată în Nouakchott
Vă sfătuim să vă parcați mașina închiriată într-un loc sigur, cum ar fi un garaj, de exemplu. Acest lucru este mai sigur pentru dvs. și pentru mașina dvs. închiriată. Uneori există opțiunea de a vă parca mașina închiriată la periferia orașului sau de a călători de acolo cu mijloacele de transport în comun. Acest lucru vă va economisi costurile scumpe de parcare în centrul orașului.

Trecerea granițelor țării
Trecerea granițelor țării nu este permisă întotdeauna. Depinde în cea mai mare parte de locația și compania de închirieri auto. Atunci când a permis-o mai are o taxă suplimentară. Pentru a afla cât este taxa suplimentară, vă rugăm să verificați termenii de închiriere detaliați. Unele țări au restricții sau chiar interzise să treacă granița în ea.

Flying frecvent?
Oamenii care zboară mult, adesea închiriază o mașină pentru a ajunge la destinație. În acest fel nu depindeți de autobuze sau trenuri și vă puteți mișca liber unde doriți. Verificați site-ul nostru pentru rate competitive de închiriere.

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze