Închiriere de mașini Ulaanbaatar

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Ulaanbaatar Închiriere de mașini

Închirieri auto în Ulaanbaatar Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Ulaanbaatar, Mongolia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Ulaanbaatar, Mongolia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Ulaanbaatar, Mongolia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Ulaanbaatar Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Ulaanbaatar, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Ulaanbaatar Mongolia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Ulaanbaatar - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Buyant - Uhaa Aeroport Închiriere De Mașini [ULN]
  Oraș
  • Ulaanbaatar - Icc Tower Închiriere De Mașini
  • Ulaanbaatar - Kempinski Khan Închiriere De Mașini
  • Ulaanbaatar - Pace Podul Închiriere De Mașini
  • Ulaanbaatar - Ramada Hotel Închiriere De Mașini
  • Ulaanbaatar - The Blue Sky Hotel Închiriere De Mașini
  • Ulaanbaatar/bestwesternpremier - Închiriere De Mașini
  • Ulaanbaatar/holiday - Inn Închiriere De Mașini
  • Ulaanbaatar/shangrilamall - Închiriere De Mașini

  Ulaanbaatar Închirieri mașini și informații de călătorie

  Asigurare auto de închiriere
  Un standard de renunțare la daunele cauzate coliziunilor (CDW) vine cu cele mai multe mașini de închiriat. Aceasta acoperă orice posibilă deteriorare a mașinii dvs. de închiriat. Excedentul / deductibilul este suma pentru care sunteți responsabil, dar uneori închirierea de mașini oferă asigurări suplimentare pentru a reduce excedentul / deductibil. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a vedea care sunt asigurările care sunt incluse și care sunt opționale.

  Închirieri într-un fel
  Este posibil să vă ridicați mașina într-un oraș sau aeroport și să o aruncați în altul. Aceasta se numește închiriere în mod unic. Singura sa posibilă în cazul în care compania de închiriere de mașini are un birou în locația de ridicare și locul de decolare.Uneori taxa de o singură cale este deja inclusă în prețul de închiriere. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă este inclus sau dacă este posibil să efectuați o astfel de călătorie.

  Unde să vă parcați mașina închiriată în Ulaanbaatar
  Vă sfătuim să vă parcați mașina închiriată într-un loc sigur, cum ar fi un garaj, de exemplu. Acest lucru este mai sigur pentru dvs. și pentru mașina dvs. închiriată. Uneori există opțiunea de a vă parca mașina închiriată la periferia orașului sau de a călători de acolo cu mijloacele de transport în comun. Acest lucru vă va economisi costurile scumpe de parcare în centrul orașului.

  Copii și bebeluși
  Închirieri de mașini oferă, de asemenea, scaune pentru copii / copii / boostere. Este important pentru copil / copil să călătorească confortabil și în siguranță. Puteți solicita un copil / scaun pentru copii atunci când vă ridicați mașina de închiriat și are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară. Fiți recomandat (ă) ca scaunele pentru copii / copii / boosterele sunt în funcție de disponibilitatea companiilor de închirieri auto.

  Dispozitive electronice de taxare în Ulaanbaatar
  Drumurile cu taxă sunt foarte frecvente în multe țări. Le puteți plăti cu numerar sau cu card de credit / debit. Uneori companiile de închiriere de mașini oferă dispozitive electronice de taxare pentru a face plățile electronice automat cu cardul dvs. de credit. Aceasta este o modalitate foarte ușoară de a trece orice barieră de taxare. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă acest lucru este oferit.

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze