Închiriere de mașini Faro

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Faro Închiriere de mașini

Închirieri auto în Faro Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Faro, Portugalia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Faro, Portugalia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Faro, Portugalia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Faro Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Faro, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Faro Portugalia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Faro - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Faro Închiriere De Mașini [FAO]
  Oraș
  • Faro - Gambelas Închiriere De Mașini
  • Faro - Montenegro Închiriere De Mașini
  • Faro-centrul - Orasului Închiriere De Mașini

  Faro Închirieri mașini și informații de călătorie

  Închirierea mașinilor de familie
  Dacă alegeți să călătoriți cu familia, nu doriți să ajungeți cu o mașină mică plină cu bagajele. Ar putea fi mai confortabil pentru toată lumea să închirieze o mașină puțin mai mare pentru a se potrivi cu toate bagajele dumneavoastră și pentru a se potrivi în orice copil / scaun pentru copii / boosters pentru o mai bună protecție.

  Faro închirieri
  Rentcargroup compară prețurile de închiriere pentru Faro. Din moment ce lucrăm cu companii importante de închiriere de mașini, calitatea mașinilor este garantată. Astfel veți obține cele mai bune rate de închiriere de mașini.

  Închirierea unei mașini pentru ocazii speciale
  Călătoriți la o convenție de lucru sau doar vizitați marea mamă? Oferim mai multe tipuri de mașini pe site-ul nostru. De la mașini economice mici până la 9 locuri mari.Există o mașină de închiriat pentru fiecare ocazie. Verificați site-ul nostru pentru cele mai bune rate.

  Restricții privind închirierea mașinilor în Faro
  În afara drumului, pe gheață, râurile și / sau curenții neînfrânați sunt în afara limitei cu o mașină închiriată. Chiar și cu o mașină de 4x4. Indicați compania locală de închiriere dacă există restricții.

  Unde să vă parcați mașina închiriată în Faro
  Vă sfătuim să vă parcați mașina închiriată într-un loc sigur, cum ar fi un garaj, de exemplu. Acest lucru este mai sigur pentru dvs. și pentru mașina dvs. închiriată. Uneori există opțiunea de a vă parca mașina închiriată la periferia orașului sau de a călători de acolo cu mijloacele de transport în comun. Acest lucru vă va economisi costurile scumpe de parcare în centrul orașului.

  Închirieri mașini de închiriat

  Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Faro Închirieri mașini cu o medie de 9.07 pe baza evaluărilor 45.

  Revizuite de:
  Companie:

  Mr robert
  Portugal Av RentaCar

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  4

  April 01, 2017

  Totul e in regula

  Revizuite de:
  Companie:

  Mr Michel
  Airauto

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  5

  March 29, 2017

  închiriere De Vară Companyâ © © Pe Partea De Sus ...

  © efficacitÃ, agerime ©, © simplitate, bunătate.

  Revizuite de:
  Companie:

  Mr Harrie
  Portugal Av RentaCar

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  5

  March 29, 2017

  Pacat ca prima masina, fiat punto acolo tresarit trebuie sa mearga de la manta rota la faro.rnapoi fără probleme

  Revizuite de:
  Companie:

  Mr Brian
  CarTrawler

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  4

  February 24, 2017

  Taxă De Aeroport

  Închirierea de mașini discovery a încercat foarte mult să obțină încă 50 de euro ca taxă aeroportuară. chipul în fața mea a plătit acest lucru. voucher-ul meu a declarat în mod clar că acest lucru a fost acoperit de închiriere și, ca o mașină de închiriere foarte regulat chiriaș am stat la sol și ei în cele din urmă înapoi în jos. preocuparea mea este că mulți nu ar face-o. nu am auzit niciodată de un taxă de închiriere de mașini de aeroport înainte și la 50 de euro, aceasta este o sumă imensă, având în vedere valoarea chiriei efective, care era de numai 51 de euro. prețul a fost minunat, așa cum a fost lucrarea de hârtie și mașina excelentă, deci foarte fericită. sunt foarte preocupat acum de taxe și taxe suplimentare pe care companiile de închiriere de mașini încearcă să le plătească la sosire. este o ruptură completă.

  Revizuite de:
  Companie:

  Mr ERIC
  Sixts

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  5

  February 23, 2017

  Aproape Perfect

  Pentru o lungă ședere în portugalia, prețul este scăzut, așa cum este programat pe site, mașina este nouă și personalul companiei este foarte util.rnacordarea de despăgubiri este cea mai mică dintre companiile globale, precum și precauția. biroul se află în interiorul aeroportului.rnce altceva ?

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze