Închiriere de mașini San Juan

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

San Juan Închiriere de mașini

Închirieri auto în San Juan Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în San Juan, Puerto Rico

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în San Juan, Puerto Rico. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în San Juan, Puerto Rico.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

San Juan Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în San Juan, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

San Juan Puerto Rico Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în San Juan - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Juan - Luis Aeroportul Internațional San Munoz Închiriere De Mașini [SJU]
  Oraș
  • San - Juan Centrul Orasului Închiriere De Mașini
  • San - Juan Isla Verde Închiriere De Mașini
  • San - Juan Sears Plaza Las Americas Închiriere De Mașini
  • San - Juan Sheraton Convention Centru Închiriere De Mașini

  San Juan Închirieri mașini și informații de călătorie

  Nu se percepe nici o taxă de card pentru anulare în San Juan
  Puteți anula rezervarea până la 7 zile după ce ați rezervat-o. Dacă închirierea dvs. începe în mai puțin de 7 zile, puteți anula gratuit până la 48 de ore înainte de începerea închirierii.Nu percepem nici un card de credit sau taxe de rezervare.

  Asigurare auto de închiriere
  Un standard de renunțare la daunele cauzate coliziunilor (CDW) vine cu cele mai multe mașini de închiriat. Aceasta acoperă orice posibilă deteriorare a mașinii dvs. de închiriat. Excedentul / deductibilul este suma pentru care sunteți responsabil, dar uneori închirierea de mașini oferă asigurări suplimentare pentru a reduce excedentul / deductibil. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a vedea care sunt asigurările care sunt incluse și care sunt opționale.

  Restricții privind închirierea mașinilor în San Juan
  În afara drumului, pe gheață, râurile și / sau curenții neînfrânați sunt în afara limitei cu o mașină închiriată. Chiar și cu o mașină de 4x4. Indicați compania locală de închiriere dacă există restricții.

  Termeni si conditii
  Pentru a evita surprizele neplăcute, vă rugăm să citiți termenii detaliați de închiriere. Termenii și condițiile variază foarte mult între companiile de închirieri auto.Verificați site-ul nostru pentru termenii și condițiile

  Zburați și conduceți
  Indiferent dacă vă aflați într-o călătorie de afaceri sau călătoriți pentru petrecerea timpului liber; la aeroport poți să începi chiria după ce ai ieșit din avion. Avem mașini de închiriat la toate aeroporturile majore. Verificați site-ul nostru pentru cele mai bune rate.

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze