Republica Cehă închiriere de mașini

Unde doriți să închiriați o mașină?

 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Închirierea mașinilor în Republica Cehă | Găsiți ieftin de închiriat în Republica Cehă

Închiriază mașină în Republica Cehă | Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Republica Cehă

Rentcargroup, un broker independent de închiriere auto online, vă oferă tarife reduse în aproape toate orașele importante din Republica Cehă. Puteți găsi din economia mică mașini de închiriat la mașini de lux. De afaceri sau de agrement, avem închirierea mașinii pe care o căutați în Republica Cehă.

Procesul nostru de închiriere a mașinilor este ușor, rapid și sigur. Începeți să completați detaliile călătoriei dvs. în citatul din stânga și primiți o comparație pentru închirierea de mașini în Republica Cehă. Închiriați o mașină și bucurați - călătoriți - descoperiți Republica Cehă.

Republica Cehă Comparație de închirieri auto Închiriați-vă ușor online un comparator de prețuri pentru toți furnizorii majori din Republica Cehă. Să facem toate lucrările pentru dvs. și să comparați toate companiile de închiriere de mașini și ratele.

Republica Cehă Republica Cehă Parteneri de închirieri auto

Închirieri mașini de închiriat

Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Republica Cehă Închirieri mașini cu o medie de 9.45 pe baza evaluărilor 6.

Revizuite de:
Companie:

Mr Bohumir
Czech Republic Budget

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

August 24, 2015

Experiență Grozavă

Mare serviciu, rapid, politicos. ești singura mea opțiune de închiriere pe următoarea călătorie.rnmulțumiri

Revizuite de:
Companie:

Mr Robert
Czech Republic Rentis

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

August 07, 2015

Ușor și Prietenos

Obținerea mașinii a fost rapidă și ușoară. a fost într-un loc bun în mijlocul orașului unde am primit mașina și am renunțat (fiind o parcare publică).

Revizuite de:
Companie:

Mr Sergey
Sixts

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

June 23, 2015

Experiență De Ansamblu Mare

Revenit vw passat în loc de skoda superbe, un pic de letdown, deoarece superb este mult mai bine.rnaltele decât acest lucru fiecare alt lucru a fost mare /

Revizuite de:
Companie:

Mr Remco
Right Cars

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

March 28, 2015

Îmbunătățirea Site-ului

Un instrument excelent pentru a găsi prețuri bune. cu toate acestea, ar fi bine dacă ați putea crea un cont pentru închirierea obișnuită și setați, de exemplu, preferințele. acum trebuie să comparați anumite detalii pentru a evita surpriza plăților suplimentare. ar fi frumos dacă puteți avea anumite opțiuni stabilite așa cum este necesar să fie în preț, cum ar fi suprataxa aeroportului, anvelope de iarnă incluse, de exemplu. de asemenea, ar fi bine să nu se introducă numai datele sale personale, ci și detaliile juridice și fiscale ale societății, astfel încât să se acorde o factură fiscală la întoarcerea închirierii.

Revizuite de:
Companie:

Mr Nick
Czech Republic Budget

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

June 15, 2014

Serviciu Excelent

Am gasit intreaga experienta usoara, personalul si serviciul au fost excelente.

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze