Închiriere de mașini Brno

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Brno Închiriere de mașini

Închirieri auto în Brno Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Brno, Republica Cehă

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Brno, Republica Cehă. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Brno, Republica Cehă.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Brno Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Brno, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Brno Republica Cehă Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Brno - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Brno Închiriere De Mașini [BRQ]
  Gară
  • Brno - Rail Station Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Centrul - Oraşului Brno Închiriere De Mașini

    Brno Închirieri mașini și informații de călătorie

    Libertatea de a conduce unde doriți
    Atunci când închiriați o mașină, sunteți liber să conduceți unde doriți, atât timp cât luați în considerare regulile și legile privind traficul local. Bucurați-vă de un peisaj sau de un vehicul de la vedere văzând locația în alta în programul de timp dorit.

    Destinații populare
    Închirierea unei mașini în Brno este ușoară. Puteți afla cine are ratele mai bune pe site-ul nostru. O mașină pentru tine singur sau când călătoresc cu 6 persoane, există întotdeauna mașina potrivită pentru tine.

    Pot să-mi iau mașina de închiriat după ce compania de închiriere se închide?
    Cele mai multe locații permit ridicarea sau abandonarea după orele de lucru, dar în majoritate are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât este de mult taxa suplimentară.

    Flying frecvent?
    Oamenii care zboară mult, adesea închiriază o mașină pentru a ajunge la destinație. În acest fel nu depindeți de autobuze sau trenuri și vă puteți mișca liber unde doriți. Verificați site-ul nostru pentru rate competitive de închiriere.

    Nu vă faceți griji cu o mașină închiriată
    Multe companii de închirieri auto oferă un pachet de acoperire completă pentru a avea o vacanță fără probleme. Verificați condițiile de închiriere detaliate pentru a vedea ce asigurări sunt oferite.

    Închirieri mașini de închiriat

    Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Brno Închirieri mașini cu o medie de 9.33 pe baza evaluărilor 6.

    Revizuite de:
    Companie:

    Mr Ivan
    Sixts

    InchiriereGrup Service:

    RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

    4

    August 04, 2014

    Absolut nici o problema, totul a functionat cu acuratete

    Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze