Închiriere de mașini Praga

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Praga Închiriere de mașini

Închirieri auto în Praga Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Praga, Republica Cehă

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Praga, Republica Cehă. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Praga, Republica Cehă.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Praga Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Praga, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Praga Republica Cehă Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Praga - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Din Praga Închiriere De Mașini [PRG]
  Gară
  • Praga - Gara Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Praga - Hotelul De Livrare Închiriere De Mașini
   • Praga - Parizska Închiriere De Mașini
   • Praga - Închiriere De Mașini

   Praga Închirieri mașini și informații de călătorie

   Zburați și conduceți
   Indiferent dacă vă aflați într-o călătorie de afaceri sau călătoriți pentru petrecerea timpului liber; la aeroport poți să începi chiria după ce ai ieșit din avion. Avem mașini de închiriat la toate aeroporturile majore. Verificați site-ul nostru pentru cele mai bune rate.

   Pot să-mi iau mașina de închiriat după ce compania de închiriere se închide?
   Cele mai multe locații permit ridicarea sau abandonarea după orele de lucru, dar în majoritate are o taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât este de mult taxa suplimentară.

   Călătoresc din țara mea, dar nu știu cum să ajung la destinație
   Companiile de închiriere de mașini oferă uneori o navigație GPS pentru a conduce fără probleme la destinație. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară. Rețineți că sistemele de navigație GPS sunt supuse disponibilității companiei de închirieri auto.

   Cele mai bune tarife pentru inchirieri auto
   Rentcargroup oferă tarife ieftine de închiriere pentru multe locații. De la mașini ieftine până la minivane, există întotdeauna o mașină pentru dvs. Verificați site-ul nostru pentru cele mai bune rate.

   Drivere suplimentare)
   O mașină de închiriat poate fi condusă numai de șoferul principal, dar uneori companiile de închiriere auto oferă un sofer suplimentar pentru o mică taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât de mult este taxa suplimentară. Dacă doriți să adăugați un driver suplimentar, șoferul suplimentar trebuie să fie prezent la pickup-ul mașinii, deoarece va trebui să-și arate și permisul de conducere. Este posibil să se aplice anumite restricții.

   Închirieri mașini de închiriat

   Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Praga Închirieri mașini cu o medie de 9.60 pe baza evaluărilor 25.

   Revizuite de:
   Companie:

   Mr Desmond
   Czech Republic Budget

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   June 14, 2016

   Experiență Excelentă De închiriere Auto în Praga

   Închiriat o mașină de 10 zile în praga. prețul a fost corect și am fost oferit un upgrade gratuit în mărimea mașinii, deoarece compania de închiriere nu avea dimensiunea pe care am închiriat-o în stoc.rntoate în toate experiența extraordinară.

   Revizuite de:
   Companie:

   Mr Peter
   CarTrawler

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   June 07, 2016

   Mare - Nu Hassle - Rezervare Online - Serviciu Rapid - Va Recomanda F

   Am rezervat o mașină on-line timp de o săptămână de la canada la rent + și trebuie să spun că serviciul a fost excelent. rapid, fără probleme - funcționar vorbind limba engleză nici o problemă. inițial rezervat vw golf și a fost modernizat la mondeo, fără nici un cost suplimentar, deoarece nu aveau golf disponibil la momentul respectiv. mașina era curată, aproape nouă. sunt un client foarte fericit și cu siguranță o să folosesc aceeași agenție de închiriere auto într-un viitor. mod de a merge !!!! continua cu munca buna !!!! contează.rnrnmulțumesc. petru

   Revizuite de:
   Companie:

   Mr Martin
   Czech Republic Thrifty

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   May 22, 2016

   Serviciu Excelent

   Băieții s-au ajutat cu noi.rnrnmulțumesc mult

   Revizuite de:
   Companie:

   Mr Stephen
   Czech Republic Thrifty

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   May 16, 2016

   Superb

   Zborul meu a fost amânat timp de o oră. omul de la biroul thrifty mi-a cerut scuze că m-au făcut să aștept câteva minute și mi-a dat un vehicul modernizat. foarte mulțumit de mașină și de serviciul lor. cu siguranta le va folosi din nou.

   Revizuite de:
   Companie:

   Mr Adrie
   Sixts

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   May 15, 2016

   Foarte Satisfacut

   Trebuia să întârziem cu rezervarea online, astfel încât toate mașinile cu prețuri normale au fost deja luatedupă ce am aflat că transferul cu autobuzul ar lua prea mult timp, am încercat încă o dată on-line de închiriere .. și voila am găsit un smart de la sixts închiriere pentru o afacere foarte bună, care a fost imediat gata. totul a mers bine, masina a fost nouă și nu ai avut nici măcar senzația că conduci într-un smart. data viitoare vom folosi cu siguranta din nou.

   Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze