Seychelles închiriere de mașini

Unde doriți să închiriați o mașină?

 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Închirierea mașinilor în Seychelles | Găsiți ieftin de închiriat în Seychelles

Închiriază mașină în Seychelles | Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Seychelles

Rentcargroup, un broker independent de închiriere auto online, vă oferă tarife reduse în aproape toate orașele importante din Seychelles. Puteți găsi din economia mică mașini de închiriat la mașini de lux. De afaceri sau de agrement, avem închirierea mașinii pe care o căutați în Seychelles.

Procesul nostru de închiriere a mașinilor este ușor, rapid și sigur. Începeți să completați detaliile călătoriei dvs. în citatul din stânga și primiți o comparație pentru închirierea de mașini în Seychelles. Închiriați o mașină și bucurați - călătoriți - descoperiți Seychelles.

Seychelles Comparație de închirieri auto Închiriați-vă ușor online un comparator de prețuri pentru toți furnizorii majori din Seychelles. Să facem toate lucrările pentru dvs. și să comparați toate companiile de închiriere de mașini și ratele.

Seychelles Seychelles Parteneri de închirieri auto

Închiriază locații în Seychelles

Închirieri mașini de închiriat

Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Seychelles Închirieri mașini cu o medie de 9.18 pe baza evaluărilor 17.

Revizuite de:
Companie:

Mr Yannick
Seychelles Thrifty

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

November 14, 2015

Fără Complicații

Nici o complicație, dar prețul deja mai mare pe mahe decât pe praslin.rnmasina a fost destul de murdara in interior, si a plecat cu 1/8 combustibil. dar totul a mers bine.

Revizuite de:
Companie:

Mr Daria
Seychelles Le Charme Car Hire

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

October 01, 2015

Totul Este Bine

O.k

Revizuite de:
Companie:

Mr Shen
Sixts

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

September 09, 2015

Vreau Să Reclamații, Experiență Foarte Rău De închiriere De Maș

Am facut inchirierea masinilor pentru 2 sep 20.00 si 8 sep 13:00, dar cand am ajuns la aeroportul din seychelles, nici o persoana nu ne-a oferit masina rezervata, nu a fost nici o persoana in compania sixt, insa mi-ai spus aceasta companie de la 6: 00 -24: 00 pot să ofere serviciul de mașină. deci, vrem să ne restituim depozitul.

Revizuite de:
Companie:

Ms Sabrina Juul
Seychelles Le Charme Car Hire

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

August 12, 2015

Au Bani Cu Tine!

Online a spus că pot plăti cu visa, dar au vrut euro, pe care nu îl puteți obține de la aeroportul atm. așa că am încercat să aflăm câte rubine ar fi în schimb. după ce le-am primit pe aceștia, tipul a spus că îi sunase pe șeful său și că va veni cu o mașină pentru a putea plăti cu viză. În general, a durat o oră.rnrntotul a funcționat perfect :)

Revizuite de:
Companie:

Mr Pascal
Seychelles Thrifty

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

August 11, 2015

Experiență Bună

Fără comentarii

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze