Închiriere de mașini St. Lucia

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

St. Lucia Închiriere de mașini

Închirieri auto în St. Lucia Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în St. Lucia, Sfânta Lucia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în St. Lucia, Sfânta Lucia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în St. Lucia, Sfânta Lucia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

St. Lucia Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în St. Lucia, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

St. Lucia Sfânta Lucia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în St. Lucia - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Fort - Aeroportul International Vieux Hewanorra Închiriere De Mașini [UVF]
  Livrarea hotelului
  • Hotel - Livrare Închiriere De Mașini
   Oraș
   • St - Lucia Închiriere De Mașini
   • St. - Lucia Corinth Orange Park Commercial Ctr. Închiriere De Mașini
   • St. - Lucia Marigot Bay Închiriere De Mașini

   St. Lucia Închirieri mașini și informații de călătorie

   St. Lucia închirieri
   Rentcargroup compară prețurile de închiriere pentru St. Lucia. Din moment ce lucrăm cu companii importante de închiriere de mașini, calitatea mașinilor este garantată. Astfel veți obține cele mai bune rate de închiriere de mașini.

   Închirieri auto internaționale
   Uneori este posibil să faceți o închiriere internațională într-o singură modalitate. Depinde de țară, locație și companie de închiriere. Introduceți locația dvs. de preluare și renunțare pe site-ul nostru. În cazul în care sunt prezentate mașini, este posibilă efectuarea acestei călătorii internaționale într-o singură direcție.Asigurați-vă că citiți termenii și condițiile detaliate pentru restricții și eventualele taxe.

   Vizitarea cu tine a mașinii închiriate
   Atunci când închirierea unei mașini aveți libertatea de a vizita toate locurile de vedere vizibil, atunci când doriți și nu depind de orice program de autobuz sau tren. Astfel, vă puteți bucura de vizita dvs. mai lungă și puteți călători ori de câte ori doriți. Vă rugăm să verificați site-ul nostru pentru tarife ieftine de închiriere de mașini.

   Cea mai bună mașină de închiriat pentru nevoile mele
   Există filtre în partea stângă a site-ului nostru web pentru a alege tipul de mașină care se potrivește cel mai bine. Bifați căsuța pentru tipul de mașină pe care îl căutați și o listă a mașinilor de închiriat disponibile.

   Aveți nevoie de o mașină pentru a rezerva o mașină?
   Când întâmpinați probleme în timpul rezervării sau trebuie să vă sfătuim, puteți să ne contactați întotdeauna cu pone sau cu chat live. Vă putem sfătui sau vă putem ajuta prin procesul de rezervare. Numărul nostru de telefon este pe site-ul nostru.

   Închirieri mașini de închiriat

   Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat St. Lucia Închirieri mașini cu o medie de 8.73 pe baza evaluărilor 11.

   Revizuite de:
   Companie:

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   4

   Ei bine, cand am rezervat aceasta masina, m-am gandit ca am rezervat-amatic, dar nu cred ca am primit un rezervor plin de combustibil si am revenit complet, dar nici macar o jumatate de tanc si am ramas gol, ceea ce este foarte putin probabil. formularul de rezervare poate fi diferit de ceea ce obțineți.

   Revizuite de:
   Companie:

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   4

   Prețuri Bune

   Acest site mi-a dat un preț foarte bun comparativ cu locația reală de închiriere de mașini.

   Revizuite de:
   Companie:

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   4

   Ar Fi Fost 5 Stele, Dar ...

   Șoferul a întârziat să ridice mașina care a provocat stresul ca și când eram la aeroport pentru a ne prăbuși acasă.

   Revizuite de:
   Companie:

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   Mare Serviciu

   Aveți nevoie de o mașină pe st. lucia pentru a vedea cu adevărat obiectivele turistice și să nu vă limitați la caravanul mic care are 8-12 turiști. bestrates a fost grozav. am fost chiar imbunatatit fara costuri suplimentare pentru un grand vitara in loc de un jimny cand am sosit.

   Revizuite de:
   Companie:

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   4

   24 De Ore - Compania Sf. Lucian

   Ajungând la aeroportul vieux fort (uvf, hewanora), căutați numele dvs. pe bancnota deținută de un prieten, nu de un birou: nu au birou.

   Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze