Închiriere de mașini St Martin

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

St Martin Închiriere de mașini

Închirieri auto în St Martin Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în St Martin, Sint Maarten

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în St Martin, Sint Maarten. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în St Martin, Sint Maarten.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

St Martin Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în St Martin, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

St Martin Sint Maarten Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în St Martin - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • St - Maarten Princess Juliana Aeroport Închiriere De Mașini [SXM]
 • St - Martin Grand Case Aeroport Închiriere De Mașini [SFG]
Oraș
 • St - Maarten Divi Little Bay Resort Închiriere De Mașini
 • St - Maarten Oyster Bay Beach Resort Închiriere De Mașini
 • St - Maarten Pelican Resort Închiriere De Mașini
 • St - Maarten Philipsburg Pier Închiriere De Mașini
 • St - Maarten Simpson Bay Închiriere De Mașini
 • St - Maarten Zori Beach Resort Închiriere De Mașini
 • St - Martin Grand Case Beach Club Închiriere De Mașini
 • St - Martin La Samana Hotel Închiriere De Mașini
 • St - Martin Marigot Închiriere De Mașini

St Martin Închirieri mașini și informații de călătorie

Dispozitive electronice de taxare în St Martin
Drumurile cu taxă sunt foarte frecvente în multe țări. Le puteți plăti cu numerar sau cu card de credit / debit. Uneori companiile de închiriere de mașini oferă dispozitive electronice de taxare pentru a face plățile electronice automat cu cardul dvs. de credit. Aceasta este o modalitate foarte ușoară de a trece orice barieră de taxare. Verificați condițiile detaliate de închiriere pentru a vedea dacă acest lucru este oferit.

Trecerea granițelor țării
Trecerea granițelor țării nu este permisă întotdeauna. Depinde în cea mai mare parte de locația și compania de închirieri auto. Atunci când a permis-o mai are o taxă suplimentară. Pentru a afla cât este taxa suplimentară, vă rugăm să verificați termenii de închiriere detaliați. Unele țări au restricții sau chiar interzise să treacă granița în ea.

Fiecare ocazie de mașini
Indiferent dacă aveți nevoie de o mașină mică sau de o mașină exclusivă; avem mașini de închiriat pentru fiecare ocazie. Oferim o varietate de mașini pe site-ul nostru.Aveți nevoie de un scaun pentru copii / copil? Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară.Când vă luați mașina de închiriat, nu uitați să luați voucherul cu dvs.

Cerințe de vârstă în St Martin
Vârsta minimă pentru a închiria o mașină este de 21 de ani, însă multe companii de închirieri auto aplică o taxă de conducere pentru șoferii cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani. Șoferii tineri pot închiria, în cea mai mare parte, grupuri de mașini mini sau compacte. Vârsta maximă depinde de compania de închirieri auto. Verificați condițiile de închiriere detaliate pentru politica de vârstă.

Restricții privind închirierea mașinilor în St Martin
În afara drumului, pe gheață, râurile și / sau curenții neînfrânați sunt în afara limitei cu o mașină închiriată. Chiar și cu o mașină de 4x4. Indicați compania locală de închiriere dacă există restricții.

Închirieri mașini de închiriat

Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat St Martin Închirieri mașini cu o medie de 8.75 pe baza evaluărilor 16.

Revizuite de:
Companie:

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

La timp ne așteaptă la aeroport.

Revizuite de:
Companie:

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

Opțiuni foarte bune este © rience dy ~ †

Revizuite de:
Companie:

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

Companie Bună

Grupul de închirieri auto folosit în mai multe rânduri acum și nu a avut niciodată o problemă

Revizuite de:
Companie:

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

Lucrurile au mers așa cum era de așteptat. când sunteți în vacanță, este foarte important.

Revizuite de:
Companie:

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

Fantastic

Fără comentarii

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze