Închiriere de mașini Ljubljana

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Ljubljana Închiriere de mașini

Închirieri auto în Ljubljana Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Ljubljana, Slovenia

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Ljubljana, Slovenia. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Ljubljana, Slovenia.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Ljubljana Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Ljubljana, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Ljubljana Slovenia Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Ljubljana - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Ljubljana Închiriere De Mașini [LJU]
  Gară
  • Ljubljana - Gara Închiriere De Mașini
   Oraș
   • Centrul - Orasului Ljubljana Închiriere De Mașini
   • Hotelul - De Livrare Ljubljana Închiriere De Mașini
   • Ljubljana - Oraș Hotel Închiriere De Mașini

   Ljubljana Închirieri mașini și informații de călătorie

   Nu se percepe nici o taxă de card pentru anulare în Ljubljana
   Puteți anula rezervarea până la 7 zile după ce ați rezervat-o. Dacă închirierea dvs. începe în mai puțin de 7 zile, puteți anula gratuit până la 48 de ore înainte de începerea închirierii.Nu percepem nici un card de credit sau taxe de rezervare.

   Vizitarea cu tine a mașinii închiriate
   Atunci când închirierea unei mașini aveți libertatea de a vizita toate locurile de vedere vizibil, atunci când doriți și nu depind de orice program de autobuz sau tren. Astfel, vă puteți bucura de vizita dvs. mai lungă și puteți călători ori de câte ori doriți. Vă rugăm să verificați site-ul nostru pentru tarife ieftine de închiriere de mașini.

   Libertatea de a conduce unde doriți
   Atunci când închiriați o mașină, sunteți liber să conduceți unde doriți, atât timp cât luați în considerare regulile și legile privind traficul local. Bucurați-vă de un peisaj sau de un vehicul de la vedere văzând locația în alta în programul de timp dorit.

   Ljubljana închirieri
   Rentcargroup compară prețurile de închiriere pentru Ljubljana. Din moment ce lucrăm cu companii importante de închiriere de mașini, calitatea mașinilor este garantată. Astfel veți obține cele mai bune rate de închiriere de mașini.

   Termeni si conditii
   Pentru a evita surprizele neplăcute, vă rugăm să citiți termenii detaliați de închiriere. Termenii și condițiile variază foarte mult între companiile de închirieri auto.Verificați site-ul nostru pentru termenii și condițiile

   Închirieri mașini de închiriat

   Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Ljubljana Închirieri mașini cu o medie de 9.43 pe baza evaluărilor 21.

   Revizuite de:
   Companie:

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   Mașină Foarte Bună De închiriere

   Am avut o mașină de închiriere premium aproape nouă, cu un raport preț-calitate competitiv. nu există probleme cu închirierea, vă recomandăm această companie.

   Revizuite de:
   Companie:

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   Locația Biroului De închiriere

   Greu de găsit la aeroport, nu cu alte agenții de închiriere de mașini

   Revizuite de:
   Companie:

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   Buna Treaba!

   Mulțumiri!

   Revizuite de:
   Companie:

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   Serviciu

   Am experimentat un serviciu foarte bun de la compania sur price. o mașină fantastică și un manager politicos de fiecare dată când eram în contact cu el, atât înaintea călătoriei cât și în timpul șederii noastre în ljubljana.rna tarnvita v. jensen

   Revizuite de:
   Companie:

   InchiriereGrup Service:

   RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

   5

   AmazÄ ° Ng

   Totul este in regula

   Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze