Închiriere de mașini Los Angeles

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Los Angeles Închiriere de mașini

Închirieri auto în Los Angeles Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Los Angeles, Statele Unite

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Los Angeles, Statele Unite. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Los Angeles, Statele Unite.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Los Angeles Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Los Angeles, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Los Angeles Statele Unite Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Los Angeles - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Din Los Angeles Închiriere De Mașini [LAX]

  Los Angeles Închirieri mașini și informații de călătorie

  Nu se percepe nici o taxă de card pentru anulare în Los Angeles
  Puteți anula rezervarea până la 7 zile după ce ați rezervat-o. Dacă închirierea dvs. începe în mai puțin de 7 zile, puteți anula gratuit până la 48 de ore înainte de începerea închirierii.Nu percepem nici un card de credit sau taxe de rezervare.

  Conducerea mașinii dvs. închiriate în Los Angeles
  Conducerea mașinii închiriate în Los Angeles este o modalitate confortabilă de a călători la destinație.Nu depindeți de niciun orar de autobuz / tren, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp să vă petreceți la destinație. Uită-te pe site-ul nostru pentru prețuri competitive de închiriere de mașini.

  Ce asigurare are masina mea inchiriata?
  Autovehiculele închiriate au cea mai mare parte o asigurare standard inclusă în prețul de închiriere, iar uneori companiile de închiriere de mașini oferă modalități de a reduce excesul / deductibilitatea.Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a vedea dacă este oferit un pachet Full Protection / Complete Cover și exact ce taxă suplimentară pentru acesta.

  Destinații populare
  Închirierea unei mașini în Los Angeles este ușoară. Puteți afla cine are ratele mai bune pe site-ul nostru. O mașină pentru tine singur sau când călătoresc cu 6 persoane, există întotdeauna mașina potrivită pentru tine.

  Restricții privind închirierea mașinilor în Los Angeles
  În afara drumului, pe gheață, râurile și / sau curenții neînfrânați sunt în afara limitei cu o mașină închiriată. Chiar și cu o mașină de 4x4. Indicați compania locală de închiriere dacă există restricții.

  Închirieri mașini de închiriat

  Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Los Angeles Închirieri mașini cu o medie de 9.67 pe baza evaluărilor 6.

  Revizuite de:
  Companie:

  Mr Eduardo
  Fox

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  4

  December 24, 2014

  Condición Al Mașinii

  Schengen. toyota. i. rentes de la fox au rotițe față în față, producând vibrații în volan, Și trebuia să mă întorc la agenție, făcându-mi să pierd timpul. cred că majoritatea mașinilor de la fox sunt prea mult folosite, cu lipsa de îngrijire mecanică.

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze