Închiriere de mașini Dar Es Salaam

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Dar Es Salaam Închiriere de mașini

Închirieri auto în Dar Es Salaam Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Dar Es Salaam, Tanzania

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Dar Es Salaam, Tanzania. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Dar Es Salaam, Tanzania.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Dar Es Salaam Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Dar Es Salaam, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Dar Es Salaam Tanzania Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Dar Es Salaam - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Dar - Es Salaam Aeroport Sofer Închiriere De Mașini [DAR]
  Oraș
  • Dar - Es Salaam Maktaba Square Chauffeur Service Închiriere De Mașini
  • Dar - Es Salaam Maktaba Square Închiriere De Mașini
  • Dar - Es Salaam Masasani Închiriere De Mașini
  • Dar - Es Salaam Serena Hotel St Chauffeur Service Închiriere De Mașini
  • Dar - Es Salaam Serena Hotel Station Închiriere De Mașini

  Dar Es Salaam Închirieri mașini și informații de călătorie

  Termeni si conditii
  Pentru a evita surprizele neplăcute, vă rugăm să citiți termenii detaliați de închiriere. Termenii și condițiile variază foarte mult între companiile de închirieri auto.Verificați site-ul nostru pentru termenii și condițiile

  Drivere suplimentare)
  O mașină de închiriat poate fi condusă numai de șoferul principal, dar uneori companiile de închiriere auto oferă un sofer suplimentar pentru o mică taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât de mult este taxa suplimentară. Dacă doriți să adăugați un driver suplimentar, șoferul suplimentar trebuie să fie prezent la pickup-ul mașinii, deoarece va trebui să-și arate și permisul de conducere. Este posibil să se aplice anumite restricții.

  Fiecare ocazie de mașini
  Indiferent dacă aveți nevoie de o mașină mică sau de o mașină exclusivă; avem mașini de închiriat pentru fiecare ocazie. Oferim o varietate de mașini pe site-ul nostru.Aveți nevoie de un scaun pentru copii / copil? Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară.Când vă luați mașina de închiriat, nu uitați să luați voucherul cu dvs.

  Dar Es Salaam închirieri
  Rentcargroup compară prețurile de închiriere pentru Dar Es Salaam. Din moment ce lucrăm cu companii importante de închiriere de mașini, calitatea mașinilor este garantată. Astfel veți obține cele mai bune rate de închiriere de mașini.

  Închirierea unei mașini pentru ocazii speciale
  Călătoriți la o convenție de lucru sau doar vizitați marea mamă? Oferim mai multe tipuri de mașini pe site-ul nostru. De la mașini economice mici până la 9 locuri mari.Există o mașină de închiriat pentru fiecare ocazie. Verificați site-ul nostru pentru cele mai bune rate.

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze