Închiriere de mașini Bangkok

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Bangkok Închiriere de mașini

Închirieri auto în Bangkok Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Bangkok, Thailanda

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Bangkok, Thailanda. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Bangkok, Thailanda.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Bangkok Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Bangkok, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Bangkok Thailanda Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Bangkok - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
  • Aeroportul - Internaţional Din Bangkok Închiriere De Mașini [BKK]
  • Bangkok - Don Muang Aeroport Închiriere De Mașini [DMK]
Oraș
  • Bangkok - Bang Kho Laem Închiriere De Mașini
  • Bangkok - Rama Iii Închiriere De Mașini
  • Centrul - Orasului Bangkok Închiriere De Mașini

Bangkok Închirieri mașini și informații de călătorie

Aveți nevoie de o mașină pentru a rezerva o mașină?
Când întâmpinați probleme în timpul rezervării sau trebuie să vă sfătuim, puteți să ne contactați întotdeauna cu pone sau cu chat live. Vă putem sfătui sau vă putem ajuta prin procesul de rezervare. Numărul nostru de telefon este pe site-ul nostru.

Închirierea unei mașini pentru ocazii speciale
Călătoriți la o convenție de lucru sau doar vizitați marea mamă? Oferim mai multe tipuri de mașini pe site-ul nostru. De la mașini economice mici până la 9 locuri mari.Există o mașină de închiriat pentru fiecare ocazie. Verificați site-ul nostru pentru cele mai bune rate.

Există scaune / boostere pentru copii / copii disponibile pentru copilul (copiii) meu?
La rezervarea dvs. se poate adăuga un scaun pentru copii / copil pentru a vă asigura protecția maximă a copiilorVerificați termenii de închiriere detaliați cât este taxa suplimentară pentru aceasta.

Drivere suplimentare)
O mașină de închiriat poate fi condusă numai de șoferul principal, dar uneori companiile de închiriere auto oferă un sofer suplimentar pentru o mică taxă suplimentară. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru a afla cât de mult este taxa suplimentară. Dacă doriți să adăugați un driver suplimentar, șoferul suplimentar trebuie să fie prezent la pickup-ul mașinii, deoarece va trebui să-și arate și permisul de conducere. Este posibil să se aplice anumite restricții.

Vizitarea cu tine a mașinii închiriate
Atunci când închirierea unei mașini aveți libertatea de a vizita toate locurile de vedere vizibil, atunci când doriți și nu depind de orice program de autobuz sau tren. Astfel, vă puteți bucura de vizita dvs. mai lungă și puteți călători ori de câte ori doriți. Vă rugăm să verificați site-ul nostru pentru tarife ieftine de închiriere de mașini.

Închirieri mașini de închiriat

Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Bangkok Închirieri mașini cu o medie de 9.14 pe baza evaluărilor 7.

Revizuite de:
Companie:

Mr OKIE
Europcar

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

October 01, 2016

Recomandat

Mașină curată n ușor de închiriat

Revizuite de:
Companie:

Mr Uwe Klaus
CarTrawler

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

September 03, 2016

Informații Bune

Puteți alege din mai multe opțiuni. nici o surpriză când îți ridici mașina.

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze