Închiriere de mașini Chiang Mai

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Chiang Mai Închiriere de mașini

Închirieri auto în Chiang Mai Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Chiang Mai, Thailanda

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Chiang Mai, Thailanda. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Chiang Mai, Thailanda.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Chiang Mai Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Chiang Mai, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Chiang Mai Thailanda Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Chiang Mai - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Chiang - Mai Aeroport Închiriere De Mașini [CNX]
  Oraș
  • Chiang - Mai Centrul Orasului Închiriere De Mașini
  • Chiang - Mai Dusit Island Resort Închiriere De Mașini

  Chiang Mai Închirieri mașini și informații de călătorie

  Conducerea mașinii dvs. închiriate în Chiang Mai
  Conducerea mașinii închiriate în Chiang Mai este o modalitate confortabilă de a călători la destinație.Nu depindeți de niciun orar de autobuz / tren, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp să vă petreceți la destinație. Uită-te pe site-ul nostru pentru prețuri competitive de închiriere de mașini.

  Compara tarife pentru inchirieri auto in Chiang Mai
  Necesitatea de a găsi o mașină ieftină de închiriat? Vă oferim multe mașini de închiriat de pe multe aeroporturi sau orașe. De la mașini Mini sau Economice la SUV-uri sau mașini exotice, există întotdeauna mașina potrivită pentru dumneavoastră.

  Nu se percepe nici o taxă de card pentru anulare în Chiang Mai
  Puteți anula rezervarea până la 7 zile după ce ați rezervat-o. Dacă închirierea dvs. începe în mai puțin de 7 zile, puteți anula gratuit până la 48 de ore înainte de începerea închirierii.Nu percepem nici un card de credit sau taxe de rezervare.

  Există scaune / boostere pentru copii / copii disponibile pentru copilul (copiii) meu?
  La rezervarea dvs. se poate adăuga un scaun pentru copii / copil pentru a vă asigura protecția maximă a copiilorVerificați termenii de închiriere detaliați cât este taxa suplimentară pentru aceasta.

  Închirierea unei mașini pentru ocazii speciale
  Călătoriți la o convenție de lucru sau doar vizitați marea mamă? Oferim mai multe tipuri de mașini pe site-ul nostru. De la mașini economice mici până la 9 locuri mari.Există o mașină de închiriat pentru fiecare ocazie. Verificați site-ul nostru pentru cele mai bune rate.

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze