Închiriere de mașini Phuket

Unde doriți să închiriați o mașină?
 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 179

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 633

Phuket Închiriere de mașini

Închirieri auto în Phuket Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Phuket, Thailanda

Rentcargroup oferă o comparație a prețurilor tuturor companiilor de închirieri auto în Phuket, Thailanda. De ce să petrecem ore de cercetare și să vă arătăm tarifele, condițiile de închiriere a flotei și mașinilor pentru toate companiile de închirieri de mașini în Phuket, Thailanda.

Mai mult de 100.000 de persoane folosesc serviciile noastre în fiecare an pentru a economisi timp și bani la următoarea lor închiriere de mașini. Permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți o afacere la următoarea dvs. mașină de închiriat și să vedeți evaluarea noastră ridicată a clienților la reviewcenter.com

Phuket Compararea închirierii auto | Vă oferim o comparație a prețurilor tuturor furnizorilor de mașini închiriate în Phuket, dar alegeți închirierea mașinilor în funcție de preț, de agenția de închiriere de mașini și de alegerea flotei.

Phuket Thailanda Parteneri de închirieri auto

Locații pentru închirierea mașinilor în Phuket - Selectați locația dvs. în căsuța de ofertă

Aeroport
 • Aeroportul - Internațional Din Phuket Închiriere De Mașini [HKT]
  Oraș
  • Phuket - Centrul Orasului Închiriere De Mașini
  • Phuket - Patong Holiday Inn Închiriere De Mașini
  • Phuket - Patong Ramaburin Resort Închiriere De Mașini
  • Phuket - Patong Închiriere De Mașini
  • Phuket - Închiriere De Mașini

  Phuket Închirieri mașini și informații de călătorie

  Destinații populare
  Închirierea unei mașini în Phuket este ușoară. Puteți afla cine are ratele mai bune pe site-ul nostru. O mașină pentru tine singur sau când călătoresc cu 6 persoane, există întotdeauna mașina potrivită pentru tine.

  Călătoresc din țara mea, dar nu știu cum să ajung la destinație
  Companiile de închiriere de mașini oferă uneori o navigație GPS pentru a conduce fără probleme la destinație. Verificați termenii de închiriere detaliați pentru taxa suplimentară. Rețineți că sistemele de navigație GPS sunt supuse disponibilității companiei de închirieri auto.

  Mașina potrivită pentru închiriere
  Există multe grupuri de mașini diferite pentru a alege mașinile de la. Există mașini mai mici atunci când călătoriți singuri sau mini-utilitare dacă călătoriți într-o petrecere de până la 9 persoane.Verificați site-ul nostru pentru mașina care vă potrivește cel mai bine.

  Unde să vă parcați mașina închiriată în Phuket
  Vă sfătuim să vă parcați mașina închiriată într-un loc sigur, cum ar fi un garaj, de exemplu. Acest lucru este mai sigur pentru dvs. și pentru mașina dvs. închiriată. Uneori există opțiunea de a vă parca mașina închiriată la periferia orașului sau de a călători de acolo cu mijloacele de transport în comun. Acest lucru vă va economisi costurile scumpe de parcare în centrul orașului.

  Există scaune / boostere pentru copii / copii disponibile pentru copilul (copiii) meu?
  La rezervarea dvs. se poate adăuga un scaun pentru copii / copil pentru a vă asigura protecția maximă a copiilorVerificați termenii de închiriere detaliați cât este taxa suplimentară pentru aceasta.

  Închirieri mașini de închiriat

  Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Phuket Închirieri mașini cu o medie de 9.43 pe baza evaluărilor 7.

  Revizuite de:
  Companie:

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  5

  Serviciu Excelent

  Serviciile oferite de rentcargroup și sixts au fost excelente. am ajuns la aeroportul din phuket înainte de ora de preluare a mașinii, iar sixt-ul mi-a permis să iau mașina fără taxă suplimentară.rnrnstarea mașinii a fost bună și nu am nimic să mă plâng.rnrneu cu siguranta voi inchiria o masina rezervand la rentalcargroup.com.

  Revizuite de:
  Companie:

  InchiriereGrup Service:

  RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

  5

  Vă Mulțumim Pentru Upgrade

  Actualizarea masinii a fost salutata, dar masina a venit cu multiple zgarieturi si bate la exterior. bine întreținută mașină nouă. aș aprecia dacă mașina a venit cu senzori inversi, ceea ce poate explica mai multe lovituri de la un client anterior.

  Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze