Turcia închiriere de mașini

Unde doriți să închiriați o mașină?

 Diferit Drop Off Locație sau țară?
Sosire:
Întoarcere:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

bazat pe recenzii 692

4.2 / 5

         

bazat pe recenzii 679

Închirierea mașinilor în Turcia | Găsiți ieftin de închiriat în Turcia

Închiriază mașină în Turcia | Comparați tarifele tuturor furnizorilor de mașini importante de închiriat în Turcia

Rentcargroup, un broker independent de închiriere auto online, vă oferă tarife reduse în aproape toate orașele importante din Turcia. Puteți găsi din economia mică mașini de închiriat la mașini de lux. De afaceri sau de agrement, avem închirierea mașinii pe care o căutați în Turcia.

Procesul nostru de închiriere a mașinilor este ușor, rapid și sigur. Începeți să completați detaliile călătoriei dvs. în citatul din stânga și primiți o comparație pentru închirierea de mașini în Turcia. Închiriați o mașină și bucurați - călătoriți - descoperiți Turcia.

Turcia Comparație de închirieri auto Închiriați-vă ușor online un comparator de prețuri pentru toți furnizorii majori din Turcia. Să facem toate lucrările pentru dvs. și să comparați toate companiile de închiriere de mașini și ratele.

Turcia Turcia Parteneri de închirieri auto

Închirieri mașini de închiriat

Vedeți mai jos ultimele 5 recenzii ale clienților. Clienții noștri au evaluat Turcia Închirieri mașini cu o medie de 9.47 pe baza evaluărilor 10.

Revizuite de:
Companie:

Mr sultan
Turkey Nokta Car Rental

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

July 28, 2015

Totul Se Gândește Bine

Totul se gândește bine, dar nu există un birou la aeroport

Revizuite de:
Companie:

Mr Romain
Turkey Essence Car Rental

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

May 02, 2015

Un avantaj bun pentru mine de a vorbi limba turcă, altfel ar fi fost dificil de comunicat. abilitățile de limba engleză ale personalului nu sunt satisfăcătoare.

Revizuite de:
Companie:

Mr Innokenty
Turkey Thrifty

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

February 21, 2015

Agenție Bună De închiriere

Grădina turistică de la aeroportul din istanbul era destul de bună. mi-au procesat închirierea în mai puțin de 30 de minute și mașina era în stare decentă. singurele mele puncte de contestare sunt că mi-au dat o mașină care avea absolut zero gaz în ea și că procesul de returnare a durat mult mai mult decât era de așteptat, în ciuda faptului că am sunat cu 15 minute în avans despre întoarcere.

Revizuite de:
Companie:

Mr Miklos
Turkey Active Rent a Car

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

5

October 05, 2014

Valoare și Servicii Excelente

Mi-aș recomanda în totalitate activ pentru închirierea mașinilor de vacanță. comunicare bună, livrare rapidă și ușoară și lucrări de hârtie. avem de asemenea un upgrade la mașină, dar cred că nu este atât de unic.

Revizuite de:
Companie:

Mr Jean-Luc
Turkey Active Rent a Car

InchiriereGrup Service:

RevizuireRevizuireRevizuireRevizuire

4

August 14, 2014

Opțiuni De Bună Este © Experiența

Bune opțiuni experiența © este doar un punct dificil proprietar la mâna început © nu vorbesc engleza foarte bine, dacă nu ...

Rentalcargroup.ro face parte din ECOMMERCE GROUP NV., O întreprindere de comerț electronic care oferă o gamă largă de produse. Compania noastră holding se află în Antilele Olandeze cu birouri de sprijin în mai multe țări   Locul înregistrat al companiei: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Antilele Olandeze